Gitaarleraar

Even voorstellen: mijn naam is Mathijs van der Kolk (1971), en ik ben afgestudeerd op klassiek gitaar aan het ARTEZ conservatorium in 2008.

Gitaarleraar

Daarnaast heb ik masterclasses gevolgd bij Robeto Aussel, Izhar Elias, Antigoni Goni, Stefano Grondona, Frans van Gurp, Udo Edsart Haes, Robert Horna, Lydia Kennedy, Nigel North, Anatas Okouzounov, Darko Petrinjak, Esther Steenbergen, Pavel Steidl, en Michael Tröster.

Flamenco

Bovendien bespeel en bestudeer ik sinds enige jaren flamencogitaar, en ik reis dan ook met enige regelmaat af naar Spanje om daar nog meer authentieke vaardigheid op te doen.

Onderwijs – Recht op Muziek voor Kinderen

Sinds 2013 ben ik als gitaardocent verbonden aan de stichting Recht op Muziek voor Kinderen. Deze stichting verzorgt muziekles op een aantal basisscholen in Zwolle.

Professionalisering

Ook ben ik aangesloten bij de EGTA, European Guitar Teacher Association.
Daar blijf ik door het vaktijdschrift, de EGTA website en studiedagen steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van gitaarles geven.

Leren begeleiden in één dag

Tenslotte ben ik ook gitaarleraar voor de JelGi stichting, waar ik u in één dag leer om honderden liedjes op gitaar te begeleiden!

Seite 1 Logo